fbpx
Course

Brugfase – Bildung Academie

WAAROM DE BRUG?

Wat ga ik doen met wat ik heb geleerd? Wat ga ik doen vanuit mijn talenten en mijn leerwensen? Wat ga ik doen met de zorgen die ik heb over deze wereld en onze tijd? Wat ga ik doen voor en met de ander? Wat ga ik doen om mijn idealen en mijn ambitie een stukje dichterbij te brengen? Wat ga ik doen met de expressiekracht die ik heb? Wat ga ik doen vanuit vertrouwen en moed? Wat ga ik doen?

Het is later en je bent groot. Misschien duurt het nog een paar maanden, misschien duurt het nog een paar jaar – maar er komt een moment waarop de onderwijscontext niet meer het uitgangspunt voor jouw dagelijkse leven is. Er komt een moment waarop je ‘klaar’ bent met school, ‘klaar’ met je studie, ‘klaar’ voor de volgende stap. Klaar om iets te doen.

Maar wat? Misschien heb jij je volgende move al helemaal uitgestippeld en kan je niet wachten om te beginnen met iets nieuws. Misschien vind je het moeilijk om je richting te bepalen en word je bloednerveus van alle vragen die je oma en deze studiegids aan je stellen. Hoe je nu ook tegen ‘de toekomst’ aankijkt, we willen je helpen om de (ogenschijnlijke?) kloof tussen leren en werken te overbruggen.

Waar je toekomst je ook brengt, we hopen dat je zult blijven leren. En we willen je helpen bij het ontwikkelen van een lerende houding. Waar je toekomst je ook brengt, we geloven dat jij deze wereld iets te bieden hebt. En we willen de wereld helpen om jouw kracht in te zetten.

Hier vind je de studiegids van de brug: Studiegids De Brug

Shopping Cart
Scroll to Top